TENTANG KAMI

Siapa iBangi?

iBangi ialah sebuah laman web komuniti yang menyediakan berita-berita semasa terutamanya yang berlaku di Bandar Baru Bangi dan kawasan sekitarnya. Kami viralkan cerita yang bermakna dan berinformasi kepada warga Bandar Baru Bangi. Dari info trafik hingga destinasi makan anda seterusnya, kami bawakan anda isu-isu semasa yang anda boleh kongsikan dengan orang ramai, supaya tidak ketinggalan.

Itu adalah apa yang anda boleh jangkakan apabila anda melawati website kami.

Kami bukan lah surat khabar, jadi jangan risau tentang unsur politik dan seangkatan dengan nya, kerana kami percaya, biar apa pun parti yang anda sokong, kita semua adalah rakyat Malaysia yang mengharapkan perkara terbaik untuk negara.

 

Bagaimana kalau pembaca ingin berkongsi cerita dalam website anda?

Terima kasih kami ucapkan dengan perkongsian yang anda ingin berikan. Kami menyediakan ruangan artikel supaya pembaca boleh berkongsi cerita dengan kami supaya dapat disalurkan kepada pembaca yang lain.

 

Bagaimana cara untuk menghubungi anda?

Anda boleh menghubungi kami melalui facebook Bandar Baru Bangi atau mention atau hashtag bbb_komuniti untuk berkongsi gambar anda di Instagram. Walaubagaimanapun, kami sangat memohon kerjasama anda untuk tidak spam kedua-kedua akaun tersebut. Anda juga boleh menggunakan borang yang telah kami sediakan untuk berkomunikasi.